|
|
2ος κύκλος
Ειδικότητα Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων
Μπαλατσούρας Γ., Αθανασόπουλος Π., Μασούρας
Θ., Τάσος Γ., 2000.
Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων για μαθητές
2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα
Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.
Μπλούκας Ι., Ζερφυρίδης Γ., Μοάτσου Γ., Γιουτανής
Ε., 2000.
Μεταποίηση Ζωικών Προϊόντων για μαθητές
2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα
Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.
Αρκουδήλος Ι., Γκόλφης Γ., Δροσινός Ε., 2000.
Τρόφιμα Έτοιμα προς Κατανάλωση για μαθητές
2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα
Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.
Τότσιου Γ., Κυριτσάκης Α., Γιαννακοπούλου Κ., Γαβριελάτου
Χ., 2000.
Ποιότητα - Ποιοτικός Έλεγχος για μαθητές
2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα
Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.
Καρακασίδης Ν., Βραχάτη Ε., 2000.
Συσκευασία Τροφίμων για μαθητές 2ου κύκλου
ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας,
Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.
Το βιβλίο του μαθήματος "Σύγχρονες
γεωργικές επιχειρήσεις" βρίσκεται υπό συγγραφή. Μέχρι την
ολοκλήρωσή του θα χρησιμοποιείται το βιβλίο Οργάνωση
και Διοίκηση Γεωργικών Επιχειρήσεων:
Ζιωγάνας Χ., Σολδάτος Π., Κιτσοπανίδης Γ., Βαϊνάς Α., Γαβριηλίδης Σ.,
2000. Οργάνωση και Διοίκηση Γεωργικών Επιχειρήσεων για μαθητές 2ου κύκλου
ΤΕΕ ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος.
Αθήνα: Π.Ι.
|