18 / 4 / 2024
Τομέας ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο ΤΟΜΕΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΙΒΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

EUROPEA HELLAS

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Παραγωγή και Χειρισμός Γεωργικών Προϊόντων

Κύκλος 1ος Τάξη Β' Ειδικότητα Τεχνολογίας Τροφίμων και Εμπορίας (marketing) Γεωργικών Προϊόντων

Συγγραφείς Μπουράνης Δημήτριος, Μαργαρίτη Άννα, Σωτηρίου Περικλής, Χωριανοπούλου Στυλιανή

Περίληψη

Η διατροφή του ανθρώπου αποτελείται εξ ολοκλήρου από προϊόντα της γεωργικής παραγωγής (φυτικής και ζωικής προέλευσης). Εάν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι χωρίς να έχουν αυξηθεί οι καλλιεργούμενες εκτάσεις, ο πλανήτης μας καλείται να θρέψει τον ολοένα αυξανόμενο πληθυσμό του, τότε αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ανάγκης για αύξηση της παραγωγικότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, αλλά και της διατήρησής τους με κατάλληλους χειρισμούς.
Σκοπός του βιβλίου είναι να γνωρίσει ο μαθητής τα διάφορα είδη γεωργικών προϊόντων, τον τρόπο παραγωγής τους, τη σημασία τους για τη διατροφή του πληθυσμού και την οικονομία της χώρας, καθώς και να προσδιορίσει τους παράγοντες εκείνους που συντελούν στην παραγωγή γεωργικών προϊόντων καλής ποιότητας.

Έκδοση Ο.Ε.Δ.Β. Αριθμός σελίδων 408 Σχήμα 17X24 ISBN 960-06-0751-6

 

 

 
Επιστροφή

Ανάπτυξη ιστοσελίδας: 123ready.gr