24 / 4 / 2024
Τομέας ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο ΤΟΜΕΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΙΒΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

EUROPEA HELLAS

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

Κύκλος 1ος Τάξη Β' Ειδικότητα Τεχνολογίας Τροφίμων και Εμπορίας (marketing) Γεωργικών Προϊόντων

Συγγραφείς Γαλανός Ευθύμιος, Μπαλαμπάνη Ασημούλα, Σφαλαγκάκου Παναγιώτα, Φισκατώρης Εμμανουήλ

Περίληψη

Η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των καταναλωτών και η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα ασφαλούς και υγιεινής διατροφής, δεν αφήνουν περιθώρια για παραγωγή, διακίνηση και εμπορία επισφαλών ή υποβαθμισμένων ποιοτικά προϊόντων.
Στο βιβλίο αυτό, που προορίζεται για τη διδασκαλία του μαθήματος της Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων, γίνεται μια πρώτη ενημέρωση των μαθητών, ώστε να γνωρίσουν τα προβλήματα της δημόσιας υγείας που συνδέονται με τα τρόφιμα, να εξοικειωθούν με την έννοια της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, τις αρχές στις οποίες στηρίζεται και να κατανοήσουν τις τεχνολογικές παρεμβάσεις για την εξυγίανση των τροφίμων.

Έκδοση Ο.Ε.Δ.Β. Αριθμός σελίδων 260 Σχήμα 17X24 ISBN 960-06-0744-3

 

 

 
Επιστροφή

Ανάπτυξη ιστοσελίδας: 123ready.gr