18 / 11 / 2017
Τομέας ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο ΤΟΜΕΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΙΒΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

EUROPEA HELLAS

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


2ος κύκλος
Ειδικότητα Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων

Μπαλατσούρας Γ., Αθανασόπουλος Π., Μασούρας Θ., Τάσος Γ., 2000.
Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων για μαθητές 2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.

Μπλούκας Ι., Ζερφυρίδης Γ., Μοάτσου Γ., Γιουτανής Ε., 2000.
Μεταποίηση Ζωικών Προϊόντων για μαθητές 2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.

Αρκουδήλος Ι., Γκόλφης Γ., Δροσινός Ε., 2000.
Τρόφιμα Έτοιμα προς Κατανάλωση για μαθητές 2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.

Τότσιου Γ., Κυριτσάκης Α., Γιαννακοπούλου Κ., Γαβριελάτου Χ., 2000.
Ποιότητα - Ποιοτικός Έλεγχος για μαθητές 2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.

Καρακασίδης Ν., Βραχάτη Ε., 2000.
Συσκευασία Τροφίμων για μαθητές 2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.

Το βιβλίο του μαθήματος "Σύγχρονες γεωργικές επιχειρήσεις" βρίσκεται υπό συγγραφή. Μέχρι την ολοκλήρωσή του θα χρησιμοποιείται το βιβλίο Οργάνωση και Διοίκηση Γεωργικών Επιχειρήσεων:
Ζιωγάνας Χ., Σολδάτος Π., Κιτσοπανίδης Γ., Βαϊνάς Α., Γαβριηλίδης Σ., 2000. Οργάνωση και Διοίκηση Γεωργικών Επιχειρήσεων για μαθητές 2ου κύκλου ΤΕΕ ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Αθήνα: Π.Ι.

 

 

 

 
Επιστροφή

Ανάπτυξη ιστοσελίδας: 123ready.gr