Πληροφορίες
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Ανακοινώσεις
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Βοηθήματα
Πύλη Επικοινωνίας με τις Σχολικές Βιβλιοθήκες
Επιλογή έγκυρων επιστημονικών συνδέσμων που αφορούν στην εκπαίδευση και είναι ελεύθερα προσβάσιμα στο Διαδίκτυο. Για να συνδεθείτε κάνετε κλικ στον συνδέσμο που σας ενδιαφέρει.
 
Πληροφορίες

Στόχος
Ενημερωτικό Δελτίο Δικτύωση
Υλικό αναφοράς και Βιβλιογραφία
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνία

 

 



Κεντρική Σελίδα

Συχνές Ερωτήσεις

Ερώτηση 1:
Μπορώ να αναζητήσω υλικό στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης του Π.Ι. χωρίς τη φυσική παρουσία μου στο χώρο;
Απάντηση:
Ναι, μπορείτε να αναζητήσετε online βιβλιογραφία από τον κατάλογο της Βιβλιοθήκης του ΠΙ αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα αναζήτησης ηλεκτρονικού καταλόγου της Βιβλιοθήκης.

Ερώτηση 2:
Πώς μπορώ να δανειστώ υλικό από τη Βιβλιοθήκη του ΠΙ;
Απάντηση:
Για να δανειστείτε υλικό από τη Βιβλιοθήκη του ΠΙ πρέπει να είστε μέλος της.

Ερώτηση 3:
Πώς γίνομαι μέλος της Βιβλιοθήκης του Π.Ι. ώστε να έχω δικαίωμα δανεισμού του υλικού της;
Απάντηση:
Μέλη της Βιβλιοθήκης του ΠΙ μπορούν να είναι όλοι οι υπάλληλοι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Μέλη μπορούν να γίνουν και οι Σχολικές Βιβλιοθήκες του ΥΠΕΠΘ συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στο Ενημερωτικό Δελτίο "Δικτύωση".

Ερώτηση 4:
Ως δάσκαλος/ καθηγητής / φοιτητής παιδαγωγικού τμήματος κ.πλ. μπορώ να γίνω μέλος της Βιβλιοθήκης του Π.Ι. ώστε να έχω δικαίωμα δανεισμού του υλικού της;
Απάντηση:
Όχι, δεν μπορείτε. Μέλη της Βιβλιοθήκης του ΠΙ με δικαίωμα δανεισμού μπορούν να γίνουν μόνο οι υπάλληλοι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και οι Σχολικές Βιβλιοθήκες του ΥΠΕΠΘ.

Ερώτηση 4:
Η Σχολική Βιβλιοθήκη που γίνεται μέλος της Βιβλιοθήκης του ΠΙ μπορεί να δανειστεί κάθε είδους υλικό που βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη;
Απάντηση:
Η Σχολική Βιβλιοθήκη που γίνεται μέλος της Βιβλιοθήκης του ΠΙ δεν έχει δικαίωμα δανεισμού βιβλίων. Μπορεί να ζητήσει όμως, να της αποσταλούν άρθρα που έχουν αποδελτιωθεί στο Δελτίο Εκπαιδευτικής Αρθρογραφίας (ΔΕΑ) το οποίο εκδίδει το ΠΙ ή που παρουσιάζονται στο Ενημερωτικό Δελτίο "Δικτύωση" για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Ερώτηση 5:
Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
Απάντηση:
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τηλέφωνο (210-6014206) ή με fax (210-6392510) ή με το e-mail (diktiosi@pi-schools.gr). Για να πάρετε απάντηση, θα πρέπει πάντα στο fax να υπάρχει το λογότυπο του σχολείου/ ιδιώτη με τηλέφωνο, δ/νση κλπ, σφραγίδα και υπογραφή. Στο e-mail πάντοτε πλήρη τα στοιχεία: όνομα, ιδιότητα, δ/νση, τηλέφωνο.

 

 2006 Βιβλιοθήκη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Μεσογείων 396, 153 41 Αγ. Παρασκευή
Tηλ. 210-6014206, e-mail: diktiosi@pi-schools.gr